این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
دو نوع سوخت دارد: کربوهیدرات و چربی. حالا وقتی کربوهیدراتش تمام شود، چه اتفاقی میافتد؟
هنگامی که بدن شما آب را از دست میدهد، اغلب الکترولیتها را نیز دفع میکند.
در این حالت، کبد شما چربی را به مولکولهای انرژی کوچکی به نام کتون تبدیل میکند که مغز و سایر اندامها میتوانند از آن بهعنوان انرژی استفاده کنند.
برخی افراد از ابتلا به مشکلی به نام «کتو فلو» خبر میدهند. این مشکل معمولاً ظرف چند روز تمام میشود و علائم اصلی آن شامل اسهال، یبوست و استفراغ است. بعضی علائم دیگر آن، کمتر رایج است؛ مثلا:
رژیم کتوژنیک برای لاغری حتی از رژیمهای بسیار محدود در کالری موثر تر است.
تحقیقات نشان داده است که رژیم کتو میتواند باعث کاهش قابل توجه تشنج در کودکان صرعی شود.
نکته دیگر آنکه راشهای پوستی از عوارض نادر رژیم کتوژنیک هستند که به صورت بثورات خارش دار و قرمز که عمدتاً در قسمت بالایی پشت، قفسه سینه و شکم ایجاد می شود دیده میشوند.
بسیاری از علائم آنفولانزای کتو ممکن است ناشی از واکنش بدن رژیم کتوژنیک 14 روزه شما به سطوح پایین الکترولیتها باشد.
بله به جز زنان باردار و شیرده و مواردی که بالاتر ذکر شد، زنان نیز میتوانند بهترین بهره را از رژیم کتو ببرند.
سیب زمینی شیرین: برخی از آخرین چیزهایی که باید دوباره به رژیم غذایی پس از کتو اضافه کنید، نان سبوسدار غنی از کربوهیدرات، برنج قهوهای و سیبزمینی (از جمله سیبزمینی شیرین) است، زیرا حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است.
این ماشین هم قابلیت روشن شدن با گاز را دارد و هم بنزین. اما این ماشین همیشه با گاز کار کرده است، حالا وسط راه گازش تمام و خاموش میشود.
× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم
زیتون، آووکادو، کدو، اسفناج، گل کلم، بادمجان و … گزینههای خوبی هستند.